Caner Erkin Galatasaray / Caner Erkin için şok iddia! Geri dönüyor! - Spor Haberleri : Caner, galatasaray'dan da teklif aldığını ancak beşiktaş'ı tercih ettiğini ifade etti.

Caner Erkin Galatasaray / Caner Erkin için şok iddia! Geri dönüyor! - Spor Haberleri : Caner, galatasaray'dan da teklif aldığını ancak beşiktaş'ı tercih ettiğini ifade etti.. Beşiktaşlı caner erkin, olaylı fenerbahçe derbisinin ardından açıklamalarda bulundu. G.saray'ın caner erkin'e fenerbahçe'den daha iyi bir teklif sunduğu ortaya çıktı. Eğer caner erkin galatasaray'a transfer olursa, tecrübeli oyuncu 10 yıl aradan sonra tekrar sarı kırmızılı formayı giyecek. Güncel piyasa değeri 1,20 milyon euro civarında. Transferde sözleşmesi sona erecek isimlere yönelen galatasaray, beşiktaş'ta forma giyen caner erkin'i de listesine aldı.

Güncel piyasa değeri 1,20 milyon euro civarında. Caner erkin galatasaray'a mı yoksa fenerbahçe'ye mi gidecek? Arda turan ve caner erkin galatasaray'a mi transfer oluyor? Gökhan gönül ve caner erkin 2010'lu yıllarda türk futbolunun en iyi bek tandemini oluşturdu. 32 yaşındaki futbolcu bu sezon beşiktaş formasıyla 33 maçta 2 gol.

Caner Erkin Galatasaray'da - Son Dakika Haberler
Caner Erkin Galatasaray'da - Son Dakika Haberler from iasbh.tmgrup.com.tr
Aslında caner erkin'in türkiye'ye dönüşünün gündeme gelmesi yeni bir haber değil, en azından caner açısından problem çıkacağını sanmıyorum, zaten galatasaray'la kendini avrupa vitrininde. Galatasaray, beşiktaş'tan ayrılması beklenen caner erkin'i kadroya katmaya hazırlanıyor. Eğer caner erkin galatasaray'a transfer olursa, tecrübeli oyuncu 10 yıl aradan sonra tekrar sarı kırmızılı formayı giyecek. Galatasaray ile görüşmelerinde son aşamaya gelen caner erkin, kısa süre içerisinde son pürüzleri gidererek resmi sözleşmeyi imzalaması bekleniyor. Yalnız uefa için listede adı yok sanırsam. Bonservisi elinde olan caner erkin'in ardından yerli oyuncu transferinde emre çolak adı da gündemde. G.saray'ın caner erkin'e fenerbahçe'den daha iyi bir teklif sunduğu ortaya çıktı. Deportivo ile yollarını ayıran 29 yaşındaki oyuncu da galatasaray'ın radarında.

Beşiktaş'ta sözleşmesi sona erecek olan caner erkin'in yeni adresi galatasaray oldu.

Caner erkin galatasaray'a mı transfer oluyor? Caner erkin şimdiye kadar zico, frank rijkaard, valeri gazzaev. Caner erkin galatasaray'a mı yoksa fenerbahçe'ye mi gidecek? Sarı kırmızılılarda caner'in transfer edilmesi halinde saracchi'nin gönderilmesi gündemde. Cassioolincoln10 11.733 views11 year ago. Güncel piyasa değeri 1,20 milyon euro civarında. Listeye bu profilde sürpriz bir yerli daha eklendi: Ntvspor'da yeralan habere göre galatasaraylı ve moskovalı yöneticiler, caner erkin konusunda biraraya gelirlerken, caner'in de yakın. Galatasaray sportif aş yönetim kurulu üyesi levent nazifoğlu, kadro dışı bırakılmalarına karşın herhangi bir kulüple furkanmete26.08.2016 01:17:51 caner erkin beşiktaşta android'den gönderildi. Caner erkin'i isteyen kulüpler arasında fenerbahçe ile birlikte galatasaray olduğu da öğrenildi. Caner erkin galatasaray ile ilgili tüm haberleri ve son dakika caner erkin galatasaray haber ve gelişmelerini bu sayfamızdan takip edebilirsiniz. Yalnız uefa için listede adı yok sanırsam. Edremit, balıkesir), fenerbahçe kulübünde sol bek mevkinde forma giyen türk millî futbolcudur.

Deportivo ile yollarını ayıran 29 yaşındaki oyuncu da galatasaray'ın radarında. Iyi de oynar gs de. Ntvspor'da yeralan habere göre galatasaraylı ve moskovalı yöneticiler, caner erkin konusunda biraraya gelirlerken, caner'in de yakın. Galatasaray ile görüşmelerinde son aşamaya gelen caner erkin, kısa süre içerisinde son pürüzleri gidererek resmi sözleşmeyi imzalaması bekleniyor. Koronavirüs salgını galatasaray'ın transfer stratejisini değiştirdi.

Caner Erkin Galatasaray yolunda Foto Galeri | STAR
Caner Erkin Galatasaray yolunda Foto Galeri | STAR from fotogaleri.star.com.tr
Galatasaray aynı zamanda yine daha önce kadrosunda yer alan isimlerinden arda turan, semih kaya ve emre çolak ile de anlaştığı aktarıldı. Caner, galatasaray'dan da teklif aldığını ancak beşiktaş'ı tercih ettiğini ifade etti. Cassioolincoln10 11.733 views11 year ago. .bitecek olan beşikyaşlı caner erkin ile, fenerbahçe'nin yanısıra galatasaray'ın da ilgilendiğini iddia etti. Eğer caner erkin galatasaray'a transfer olursa, tecrübeli oyuncu 10 yıl aradan sonra tekrar sarı kırmızılı formayı giyecek. Galatasaray, beşiktaş'la sözleşmesi bitecek olan caner erkin'le bu hafta masaya oturuyor. Galatasaray sportif aş yönetim kurulu üyesi levent nazifoğlu, kadro dışı bırakılmalarına karşın herhangi bir kulüple furkanmete26.08.2016 01:17:51 caner erkin beşiktaşta android'den gönderildi. 32 yaşındaki futbolcu bu sezon beşiktaş formasıyla 33 maçta 2 gol.

Caner erkin, medipol başakşehir maçındaki sportmenliğe aykırı hareketi ve hakareti nedeniyle pfdk'ya sevk edildi.

Sarı kırmızılılarda caner'in transfer edilmesi halinde saracchi'nin gönderilmesi gündemde. Galatasaray ile görüşmelerinde son aşamaya gelen caner erkin, kısa süre içerisinde son pürüzleri gidererek resmi sözleşmeyi imzalaması bekleniyor. Galatasaray aynı zamanda yine daha önce kadrosunda yer alan isimlerinden arda turan, semih kaya ve emre çolak ile de anlaştığı aktarıldı. Güncel piyasa değeri 1,20 milyon euro civarında. Iyi de oynar gs de. Galatasarayimiz transfere doymuyor.iste yeni transferimiz caner erkin. Galatasaray, beşiktaş'la sözleşmesi bitecek olan caner erkin'le bu hafta masaya oturuyor. Galatasaray orta sahayı caner erkin'le güçlendirmeye hazırlanıyor. Yalnız uefa için listede adı yok sanırsam. G.saray'ın caner erkin'e fenerbahçe'den daha iyi bir teklif sunduğu ortaya çıktı. Caner erkin şimdiye kadar zico, frank rijkaard, valeri gazzaev. Caner erkin galatasaray'a mı transfer oluyor? Beşiktaş'ta sözleşmesi sona erecek olan caner erkin'in yeni adresi galatasaray oldu.

Sarı kırmızılılarda caner'in transfer edilmesi halinde saracchi'nin gönderilmesi gündemde. Eğer caner erkin galatasaray'a transfer olursa, tecrübeli oyuncu 10 yıl aradan sonra tekrar sarı kırmızılı formayı giyecek. Deportivo ile yollarını ayıran 29 yaşındaki oyuncu da galatasaray'ın radarında. Koronavirüs salgını galatasaray'ın transfer stratejisini değiştirdi. Galatasaray, beşiktaş'tan ayrılması beklenen caner erkin'i kadroya katmaya hazırlanıyor.

Caner Erkin'den Fenerbahçe'ye Galatasaray resti! Mert ...
Caner Erkin'den Fenerbahçe'ye Galatasaray resti! Mert ... from iasbh.tmgrup.com.tr
Aslında caner erkin'in türkiye'ye dönüşünün gündeme gelmesi yeni bir haber değil, en azından caner açısından problem çıkacağını sanmıyorum, zaten galatasaray'la kendini avrupa vitrininde. Galatasaray aynı zamanda yine daha önce kadrosunda yer alan isimlerinden arda turan, semih kaya ve emre çolak ile de anlaştığı aktarıldı. Caner erkin'in ismi fenerbahçe ile uzun süredir anılıyor. Eğer caner erkin galatasaray'a transfer olursa, tecrübeli oyuncu 10 yıl aradan sonra tekrar sarı kırmızılı formayı giyecek. .bitecek olan beşikyaşlı caner erkin ile, fenerbahçe'nin yanısıra galatasaray'ın da ilgilendiğini iddia etti. Caner erkin, medipol başakşehir maçındaki sportmenliğe aykırı hareketi ve hakareti nedeniyle pfdk'ya sevk edildi. 32 yaşındaki futbolcu bu sezon beşiktaş formasıyla 33 maçta 2 gol. Arda turan ve caner erkin galatasaray'a mi transfer oluyor?

Arda turan ve caner erkin galatasaray'a mi transfer oluyor?

32 yaşındaki futbolcu bu sezon beşiktaş formasıyla 33 maçta 2 gol. Caner erkin ve galatasaray pfdk'da. Caner erkin şimdiye kadar zico, frank rijkaard, valeri gazzaev. Galatasaray, beşiktaş'tan ayrılması beklenen caner erkin'i kadroya katmaya hazırlanıyor. Iyi de oynar gs de. Galatasaray sportif aş yönetim kurulu üyesi levent nazifoğlu, kadro dışı bırakılmalarına karşın herhangi bir kulüple furkanmete26.08.2016 01:17:51 caner erkin beşiktaşta android'den gönderildi. Transferde sözleşmesi sona erecek isimlere yönelen galatasaray, beşiktaş'ta forma giyen caner erkin'i de listesine aldı. Caner erkin galatasaray ile ilgili tüm haberleri ve son dakika caner erkin galatasaray haber ve gelişmelerini bu sayfamızdan takip edebilirsiniz. Caner erkin'i isteyen kulüpler arasında fenerbahçe ile birlikte galatasaray olduğu da öğrenildi. Galatasaray orta sahayı caner erkin'le güçlendirmeye hazırlanıyor. Gökhan gönül ve caner erkin 2010'lu yıllarda türk futbolunun en iyi bek tandemini oluşturdu. Listeye bu profilde sürpriz bir yerli daha eklendi: Arda turan ve caner erkin galatasaray'a mi transfer oluyor?

Gsaray'ın caner erkin'e fenerbahçe'den daha iyi bir teklif sunduğu ortaya çıktı caner erkin. Galatasaray sportif aş yönetim kurulu üyesi levent nazifoğlu, kadro dışı bırakılmalarına karşın herhangi bir kulüple furkanmete26.08.2016 01:17:51 caner erkin beşiktaşta android'den gönderildi.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama

Facebook